“Net ietsje Anderz”

Op 2 Mei 2019 hebben wij eetsalon Anderz geopend. Wij, Lotte en Jeffrey Gerritsen, zijn een jong stel met veel horeca ervaring en zullen hier met veel passie aan een nieuwe uitdaging gaan beginnen. We hebben voorheen in Hellendoorn een horecagelegenheid als bedrijfsleiders gerund, en zijn nu toe aan een nieuwe uitdaging om als zelfstandig ondernemers een nieuwe stap in het leven te zetten. Hierbij kwam cafetaria Leo’s op ons pad. Een erg mooie locatie waar met de nodige frisse wind een nieuw leven in deze horecagelegenheid zal worden geblazen.

 

Zoals de naam al doet vermoeden willen wij ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Onder andere een biologische lijn verpakkingsmaterialen wat 100% compostable is. Tevens zullen naast de huidige eigengemaakte Frikandel en lihanboutje nog meer producten uit eigen keuken verkrijgbaar zijn. Het assortiment zal verder uitgebreid worden met een volledige ijshoek, waarin het softijs zoals vroeger ook weer terug komt. Bij eetsalon Anderz kunt u ook terecht voor diverse catering, waaronder hapjes, warme en koude buffetten en BBQ pakketten.

 

Kwaliteit zal bij ons hoog in het vaandel staan, hierbij kunt u denken aan A-merk producten, maar ook lokale kip producten van Poelier ‘t voske.

 

Lotte en Jeffrey Gerritsen